0

Н ападателят на Черно море Атанас Илиев се съгласи да отговори на въпросите на "Мач Телеграф" след един силен сезон за "моряците", който ги остави на първо място по време на зимната пауза. Таранът писа "Отличен" за представянето на тима до момента. 

- Наско, здравей! Да започнем с това, че сте лидер след първия полусезон. Каква е оценката ти за представянето на отбора?

- Оценката ми е "Отличен" 6 към този момент, защото до момента в историята на клуба не сме имали подобно класиране – да сме на първо място след есенния полусезон. Надявам се и вторият ни полусезон да е толкова силен, а в крайна сметка да завършим в Топ 3.

- Какво е чувството да поставите подобен рекорд?

- Чувството е много хубаво, защото хората ни гледат по друг начин – като много добър отбор. Феновете изискват от нас да побеждаваме, защото свикнаха след няколко успеха да искат повече и повече. Те също според мен искат отборът да завърши в Топ 3 след толкова години, в които е нямало подобно класиране.

- Какво според теб се промени най-много спрямо предишния сезон, за да постигате тези силни резултати?

- Аз дойдох през януари миналата година, а през втория полусезон отново направихме много силна пролет. Отборът тогава още повече се сплоти и като колектив, защото станахме още повече българи в отбора, а това малко или много помага на всички в тима. Разбирателството в отбора, както и извън него е на много високо ниво, което помага затова нещата да се получават толкова добре.

Какво още каза Атанас Илиев - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"