0

Т реньорът на Пирин Олександър Бабич критикува своите играчи за представянето им при равенството 2:2 срещу Етър.

"Знаехме, че ни очаква труден двубой и трябва да спечелим, но с тази игра в защита не заслужавахме дори тази точка. Трябва да движим топката по-добре, да влизаме в единоборства, да сме по-агресивни, а тези неща ги нямаше на терена. Не бяхме на ниво и с такава игра ще ни бъде трудно до края на сезона.

Труден период за нас, трябва да коригираме грешките. В последните няколко мача липсва пиринският дух и характер и трябва да си поговорим за това с играчите", коментира Бабич.

Треньорът на Етър Светослав Петров съжали за пропуснатата победа срещу Пирин в последната минута. 

"Малките неща са важни във футбола. Ако един-двама човека си бяха на точните позиции, нямаше да позволим да ни отбележат този гол в края.

В целия мач бяхме по-добри от Пирин - ударихме две греди, отбелязахме си и автогол и жалко, че не спечелихме. Ще работим да изчистим тези сантиметри.

Ясно е, че сме изпаднали, но във всеки мач трябва да излизаме с чест от двубоите, да защитаваме името на клуба и собствените си имена. Ще опитаме да се борим и да играем добре срещу всички отбори. За мен е важно да играем футбол", коментира Светослав Петров.