0

Н овият треньор на Локомотив София Красимир Балъков остана много доволен от победата на тима си над Хебър при гостуването с 2:0.

"Това беше перфектна победа, защото работя само четири дни с футболистите, а те са от Франция, Португалия, България. Шапка им  свалям, никога не съм работил в отбор, който толкова бързо да възприема това, което искам", бяха първите думи на Балъков след успеха.

"Аз имам опит в борбата за изпадане от лигата - и с Етър, и със Септември, който не успях да спася, но това бе по други причини. В чужбина също съм се борил отборите ми да не изпаднат", добави големият футболист от недалечното минало.

"Искам още повече от Локомотив. Пак казвам, че съм много доволен от футболистите. За четири дни успяхме да променим и стандартните положения. Тази победа е за президента на клуба Иван Василев", добави треньорът.

"Съжалявам за Етър, отборът ми е на сърцето. Те изпадат, но си знаеха, че ще играят във Втора лига от следващата година. Етър има добър отбор, но късно го събраха и той не успя да навакса пропуснатите точки", завърши Красимир Балъков. 

Колегата му начело на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, заяви, че тимът му не е бил ефективен пред гола.

"По принцип добър мач, без надмощие на нито един от двата отбора, но не бяхме ефективни пред гола. Това ни коства да печелим точки. Така стана и днес", заяви Пенев и продължи:

"Имаме млади футболисти, работим с тях и съм доволен от тях и целия отбор. Що се касае до младите е важно да има стратегия. От днес за утре не става. Ще продължим да ги налагаме и да им даваме възможности."

"Имаме добра резервна скамейка, позволявам си да правя ротации, което е важно. Наясно сме, че ще ни е трудно. Сега ще бъде още по-трудно. Остават четири мача и не трябва да има никакво отпускане", каза още наставникът на Хебър.

"Всеки иска да печели точки. Много хора очакваха да победим днес, но не се случи. Ние не се предаваме и ще се борим до последно", добави Любослав Пенев, а по повод срещата с Лудогорец следващата седмица за Купата на България, треньорът заяви: "Ние ще се подготвим за четвъртък и ще си изиграем мача."