0

Т реньорът на Славия Златомир Загорчич бе бесен след загубата в дербито от Локо София с 0:1. Той скочи на рефера Красен Георгиев. „Няма да коментирам мача, защото бяхме по-добри от Локомотив София. Не искам да коментирам хората, които направиха мачът да изглежда така“, каза ядосаният Заги.

Локо София - Славия
Локо София Славия Локо София Славия Локо София Славия
105

„Това, което се случва в българския футбол със съдиите е престъпление, няма по какъв друг начин да го опиша. През всичките 90 минути надиграхме Локомотив София. Това са тъпотии. Тези хора са като циганите, тези хора крадат парите на моите момчета“, коментира Загорчич.

ВАР реши дербито в НАДЕЖДА! Локомотив София излъга Славия в здрав мач и доближи "белите", Загорчич полудя (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

„Няма значение, защото имаме своите проблеми, но когато си заслужим нещата искаме да си ги получим, а тук в случая някой ни ги краде. Не съм доволен от това, което видях на терена. На съдиите им дреме за случващото се, искам и те да бъдат наказани, както нас ни наказват също. На арбитрите им е най-лесно, защото вадят жълтия картон и после мен ме наказват, нямам нерви. Съдийството в българския футбол абсолютна трагедия“, завърши треньорът на Славия.