0

С тарши треньорът Ивайло Петев поздрави играчите на Лудогорец, че запазиха самообладание с перфектно изпълнение на дузпите за 4:1 с Черно море.

Разградчани вкараха всичките си четири удара от бялата точка и елиминираха съперника на полуфиналите за Купата на България. 

Черно море аха да елиминира Лудогорец, но се срина при дузпите в Разград (ГАЛЕРИЯ)
Лудогорец Черно море дузпи полуфинал Купа на България Лудогорец Черно море дузпи полуфинал Купа на България Лудогорец Черно море дузпи полуфинал Купа на България
110

"Това бе турнирна битка, в която имахме гол преднина. Не играхме лошо, имахме четири или пет 100-процентови ситуации и можехме да решим мача. Не успяхме и допуснахме колективна грешка за техния гол", обобщи Петев за „Диема спорт“.

"Поздравявам Черно море, който игра безгрешно в защита. В дузпите обаче бяхме перфектни и сме на финал, за което поздравявам момчетата.

"Не сме искали да чакаме и да играем защитно. Напротив, искахме да контролираме мача и в голяма степен ни се получи. За съжаление, получихме късен гол и пропуснахме няколко ситуации. Всеки обаче може да прави грешки. Хубавото е, че запазихме самообладание".

Не бяхме тренирали дузпи, призна треньорът на Черно море Илиан Илиев.

„Моряците" от Варна спечелиха с 2:1 в Разград, но отстъпиха с 1:4 в дузпите.

"В дузпите трябват късмет, майсторство и самочувствие. Не успяхме да преминем напред, но пък футболистите ни си повярваха, че можем да отстраним Лудогорец. Опитахме, но при дузпите нямахме малко шанс", заяви той за Диема спорт.

"Не се бяхме готвили за дузпи, а за да вкараме гол и нататък каквото се случи. 

Изиграхме мача добре, може би с изключение на първото продължение. Получи се интересен двубой, но не успяхме да победим".