0

О станаха броени часове до началото на вечното дерби между Левски и ЦСКА. Интересът към срещата очаквано е голям и зрителите купуват билетите като топъл хляб.

„Мач Телеграф“ се свърза с една от големите бивши играчи на „червените“ Георги Георгиев, който сподели, че ще е радостен да види над 25 000 зрители по трибуните.

„Очаквам да има много хора на стадиона, които да подкрепят и двата отбора. Нека по-добрият победи. За мен ще е радостно това да е ЦСКА. Мисля си, че на равенство ще са доволни и двата отбора. Левски вдигна оборотите, а при „армейците“ целта е титлата. Напрежението и в двата лагера ще го има. Ако има 25 000 – 30 000 на стадиона, ще гледам срещата с удоволствие. Нека стане един истински празник за феновете. За мен и двата тима са колебливи от началото на сезона. Левски не ме впечатли с нещо особено в срещата за Купата на България срещу Септември София.

ЦСКА изпитваше сериозни трудности в мача със Славия, а и на вратата на „белите“ застана младо момче, след инцидента с Георги Петков. Има какво да се желае и от двата отбора. „Червените“ имат нужда да поработят в средата на терена. Там виждам колебливи действия. Очаква ни един интересен мач, който ще е труден и за двата отбора. В редиците на Левски има много млади играчи, които ще се хвърлят и ще оставят всичко от себе си. Футболистите на ЦСКА също са амбицирани за победата. В редиците на „армейците“ не виждам лидер обаче. За да си такъв трябва да направиш 9 от 10 силни мача. Тогава може да бъдеш определен като такъв. Има играчи, които редуват силен и слаб двубой“, сподели Гецата.