0

Ц СКА потвърди, че ще продаде нападателя Жорди Кайседо. На 99% новият му отбор ще е мексиканският Тигрес. От клуба пуснаха официално съобщение по темата, с което твърдят, че след тежки и дълги преговори двете страни най-после са си стиснали ръцете за раздяла. От ЦСКА споделиха, че Кайседо нямал никакво желание да играе повече за клуба.

Ето и съобщението без редакторска намеса: 

Информация за бъдещето на Жорди Кайседо

Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици. Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб. 
Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция.

"Червените" уредиха трансфера на Кайседо в Тигрес

Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално. 

В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател.