0

Ф утболистите на ЦСКА се прибраха от подготвителен лагер в Австрия без старши треньора си Саша Илич, който отпътува за кратко до родината си Сърбия. Мълчалив бе и голмайсторът на "червените" Жорди Кайседо - еквадорецът мина покрай журналистите, след което хвана такси, а не се качи в рейса със своите съотборници.

Така на летище София пред медиите думата взе националният защитник Иван Турицов.

“Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка. Присъединих се по-късно, но се усещам добре физически. Абсолютно, готови сме (за началото на сезона). Натоварванията по време на лагера бяха големи. 

Имаме достатъчно време да се подготвим за шампионата. Не съм работил толкова много със Саша Илич, защото се присъединих по-късно. За краткото време, в което бях там, мисля, че е много добър отбор и пасва на отбора", коментира българският национал.

"Това са контролни срещи. Бяхме в подготовка, бяхме изморени. В първенството няма да има нищо общо първенството с тези мачове. Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Има време, но се надявам този сезон да бъде по-успешен. За нас като футболисти е важно да спазваме изискванията на треньора и каквото той ни казва, това е", каза още Турицов.