0

 

Дунав иска Русе да отговори достойно на заплахата, която идва от Варна. Феновете на Спартак се заканиха да залеят стадиона  на най-голямото ни речно пристанище. Още повече, че екскурзията за мача и обратно ще им струва едва 6 лева. Очаква се близо 400 души да подкрепят Васил Петров и играчите, които са се устремили към бързо завръщане в Първа лига. 
„Драконите“ обаче са категорични, че няма да се дадат без бой. И излязоха с пореден призив към феновете си. „Не остава време до едно класическо дерби на Севера, което със сигурност ще бъде изпълнено с емоции и вълнения. Бъдете част от „драконите" и елате да ни подкрепите на Градския стадион!“, написаха те.

„Крайно време е успешните игри, които правим при гостуванията си, да ги покажем и пред нашите фенове, за да ги зарадваме с победа. Съперникът пък е на обратния полюс – няма победа като гост. Надявам се тази тенденция да се затвърди и след двубоя в Русе. Но противникът не ни интересува. Съсредоточили сме се върху нашия отбор. Демонстрираме ли потенциала си, няма как да се притесняваме от когото и да било във Втора лига. Имаме известни здравословни проблеми. Надявам се обаче, тези, които излязат на терена да се справят“, обяви треньорът на Дунав Мартин Ковачев. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX