0

С тарши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че е доволен от представянето на футболистите си в проверката срещу Септември София, спечелена с 1:0 на базата в Панчарево.

"Контролирахме мача от началото до края, не бяхме толкова ефективни, но смятам, че създадохме доста ситуации и като цяло съм доволен", заяви Ел Маестро пред Diema Sport.

"Надявам се, че вече сме на 100-процента готови. Следващата седмица е състезателна и се надявам, че ще го покажем", добави наставникът на "червените", а попитан за състоянието на нападателя Фернандо Каранга, той отговори: "Очевидно Каранга не е в оптимално състояние, но той работи много усилено и се надявам, че ще бъде готов за следващата седмица."

Нестор Ел Маестро заяви, че не знае да има нещо по темата с Иван Турицов, а по повод отсъствието на Станислав Шопов от контролата, старши треньорът обясни: "Той е болен, видях го тази сутрин. Сега си е вкъщи."

Колкото до предстоящия мача с Ботев Враца на Националния стадион "Васил Левски", Ел Маестро коментира: "Играли сме и други мачове там. Естествено предпочитам стадион "Българска армия", но смятам, че ще играем добре и там."
Докато Нестор Ел Маестро даваше интервю след края на двубоя, фен на "червените" не се сдържа и сложи шалче на отбора върху раменете на специалиста.

Той не остана много впечатлен, като изгледа многозначително привърженика и все пак продължи с интервюто.