0

„Уважавам отбора на Локо и за това не искам да казвам какъв трябваше да бъде реалният резултат от този мач, защото направихме много пропуски. Първото полувреме беше мастърклас от наша страна. Доволен съм от агресията, мощта и куража на моите играчи. Трябва играчите ми да ми вярват, както и аз на тях – тогава нещата се получават“, заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха над Локо Пд.

„Изиграхме перфектен мач, особено през първото полувреме. Изпуснахме много положения, но все пак вкарахме два гола. Локо се опита да се върне в мача, но не им позволихме, защото играхме много солидно в защита и в центъра на терена. Влизаме много здраво във всяко едно единоборство. Просто ни трябваха няколко поредни победи, за да си върнем самочувствието“, заяви пък Иван Турицов. 

Треньорът на Локо Пд Александър Томаш сподели мнението си след поражението от ЦСКА с 2:0 на „Лаута“. „Наясно съм, че не сме най-добрият отбор, но се опитваме да играем футбол. Благодаря на публиката! Това са мачове, които могат само да ни помогнат да израстваме. Пресата, която ни наложиха в началото, доведе до там, че се огънахме. Имаме доста млади играчи на терена. Загубите трябва да ни направят още по-смели.

Заслужено загубихме днес. Не мога да се сърдя на играчите. Трябва да им вдъхвам увереност и кураж. Важно е как ще подходим, за да не се отрази това поражение. ЦСКА ни превъзхождаше с агресия. Когато влизахме в единоборства имахме проблем“, заяви той.