0

П оследните оправдания на Стойчо, че не е участвал в селекцията, са меко казано, смехотворни. Всеки уважаващ себе си треньор би напуснал, ако му водят играчи през главата. Това заяви пред Gong.bg Емил Велев, една от легендите на Левски и три пъти шампион на България със "синия" екип. 

„Аз не вярвам да е така, защото наскоро той откровено излъга за трансферите на четирима играчи на Локомотив Пд в ЦСКА през лятото 2012 година, когато пак той беше треньор на отбора“, разказа Кокала.

„Бенжелюн, Сержиньо, Жереми Родригес и Мишо Венков бяха лично поискани от него на среща с тогавашния президент на тима от "Лаута" Коко Динев, на която и аз присъствах. И заведението  мога да кажа - "Старата круша" в Бояна“, категоричен бе Велев, който се спря и на постоянните мрънкания на Стойчо за някаква огромна конспирация срещу него и отбора му.

„Приказките на Стойчо са с единствената цел да се оправдае и да се хареса на феновете. От години той се изявява в ролята на левскомразец и това очевидно се приема от публиката на ЦСКА. Или поне на голяма част от нея. Да сте чули или видяли някой треньор на Левски с подобно поведение спрямо ЦСКА?!“, попита Велев.

„Заканите на Стойчо Младенов през зимата, че ЦСКА ще атакува титлата, се оказаха пълни партенки. "Червените" не само че не надградиха, ами и се представиха по-слабо от есента. Не знам какво са правили по време на тази дълга подготовка, но след Нова година гледаме друг отбор, който играе трагично. Според мен ЦСКА не само ще изпусне второто място, ами трудно ще се задържи в тройката. И Левски, и Черно море са в по-добра форма и "червените" трябва да се радват, че някоя умна глава е решила плейофите да се играят наполовина вместо да гледаме 10 кръга между най-добрите отбори в най-хубавото време за футбол“, посочи още Емил Велев.