0

И зпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че България ще се справи с футболното хулиганство, когато си променим мисленето и футболната култура. Филипов говори след дербито с Левски, спечелено с 2:0 от "червените".

"По-скоро не беше битка на нерви, а се игра футбол. Поне ние се стремяхме да играем футбол. Мисля, че няма и много картони в мача", каза Филип Филипов и продължи:

"За съжаление, не беше съвсем мирно сред феновете. Явно футболната ни култура още е на това ниво, че стават такива замеряния с ракети, което много лошо и е опасно за хората. Не трябва да го има това. Хубаво е да се подкрепя отбора, както го правят нашите привърженици постоянно. Аз лично не ги одобрявам тези ракети."

[gallery]11993[/gallery]

"Ще се справим, когато си променим мисленето и футболната култура", отговори Филипов на въпрос за футболното хулиганство в страната.

По темата за стадиона на "червените", изпълнителният директор на клуба отговори: "Аз, доколкото знам, нашите собственици осигуряват изцяло инвестицията за стадиона."