0

С езон 2022/23 е почти приключил. За някои фенове на Левски това се случи след фиаското в Европа, за други след отпадането от турнира за Купата, за трети напускането на Станимир Стоилов пък бе причина поведе да не стъпват на стадионите. Или казано по-просто – „сините“ предоставиха достатъчно извинения за отлив на феновете си.

Сега пред Елин Топузаков и компания остана само едно да хванат последната сламка за евротурнирите. Защото, съгласете се, без Левски там не е интересно. Няма кой да забавлява както с избухване, така и с шумни издънки. До да минем на същината. Няма да влизаме в теории на конспирацията, каквито обикновен съпътстват родното ежедневие. Ще се съсредоточим върху представянето на „сините“ в Разград.

Шокиращата за мнозина формация на Елин Топузаков по-скоро бе една визия от бъдещето. Доста се говори как би изглеждал Левски без този или онзи. „Сините“ не ги виждат без един или без друг играч. Да, със сигурност тимът ще бъде отслабен от продажбата на футболисти като Кордоба, Уелтън или Роналдо, например. Както и с очертаващата се задължителна раздяла с Филип Кръстев. Но от друга страна феновете няма от какво да се притесняват.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"