0

Г ероят за Пирин Благоевград от победата с 2:1 като гост над ЦСКА – Иван Тасев, говори след мача на националния стадион „Васил Левски“. Той отбеляза победното попадение за „орлетата“ срещу „армейците“.

„Доста труден мач срещу изключително силния отбор на ЦСКА. Представихме се по доста добър начин. Отбелязахме толкова, колкото ни е нужно. Радостното е, че победихме. Беше ни нужно да сме компактни, да сме добре в защита“, започна Тасев.

„Идеята ни беше да играем на контраатака, ясно е, че не можем да се надиграваме с отбор като ЦСКА, справихме се добре, дано да печелим максимално точки. Не ми се случва често да вкарам такива голове, не ми е важно срещу кого вкарвам, важно е да го правя, това е моята работа на терена“, продължи той.

„Изключително важна победа, важни три точки. Ще влезем в мача с Черно море още по-уверени. Готови сме да се борим за победа. Уверен съм, че ще останем в Първа лига“, сподели още Иван Тасев.

Той коментира и слуховете за трансфер в ЦСКА през следващия сезон: „Не искам да гледам в бъдещето, насочил съм се да тренирам, да се развивам в настоящия ми клуб, ще видим какво ще се случи, не искам сега да коментирам.“