0

Л евски трябва да е горд от начина, по който завършва сезона и в никакъв случай комплексираното поведение и внушенията, които се опитват да правят и фенове, а и колеги с позиции в „червения“ спектър, не бива да влияе.

тборът само може да съжалява за това, че не подплати и с реални успехи и резултати очевидно най-добрия футбол, който показваше през сезона. Реално в първенството в чисто игрово отношение „сините“ доминираха даже по времето на онази мрачна серия от 11 мача без победа под ръководството на Станимир Стоилов.

Мачът в Разград в събота показа нагледно, че дори с 80 процента резерви в състава си Левски може да се надиграва с хегемона от последните 11 години Лудогорец. А той от своя страна, колкото и да страда по пътя към нова титла, със сигурност показва повече футболни аргументи да я заслужи от ЦСКА.

„Червените“ пък ще трябва да направят нещо, което вече в пет мача не успяват – да вкарат поне гол на големия си противник. Късметът през този сезон е най-големият коз на хората на Саша Илич и самият сърбин не го отрича това и в неофициални разговори, а и в публични медийни изяви. Точно заради това за радост на левскарите, те ще влязат като фаворит в утрешното дерби, макар и да изостават с 20 точки от своя опонент!

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"