0

С лаба игра, скандали с ВАР, въртележка в класирането... Както е казал класикът, който е зажаднял за трофей: "Утре във вестника ПЪРВИ".

Такава е ситуацията за ЦСКА към този момент. Тимът на Нестор Ел Маестро записа преди време страхотна победа над Локомотив Пловдив на "Лаута", когато "смърфовете" бяха лидер в класирането, придружена с брилянтна игра. Именно този футбол, демонстриран от "армейците", даде надежда на феновете им, че тази година титлата не е мираж, а тотална реалност. Последваха обаче четири мача, в които ЦСКА разочарова.

В тях тимът блесна само за по-малко от 120 секунди, за които "червените" обърнаха с 2:1 Пирин в Благоевград, след като губеха с 0:1. Тези два гола дойдоха след майсторски атаки, но през останалото време ЦСКА скърцаше зловещо. Така беше и срещу Левски, въпреки че "армейците" бяха сочени за тотален фаворит в дербито. Отборът не само не победи "сините", но и отстъпи игрово макар и с малко.

Последните две срещи на ЦСКА тотално разочароваха. Тимът едва устиска 0:0 на "Армията" срещу Арда, след като гостите имаха през големи периоди от мача надмощие и създадоха по-добрите положения. На "Ивайло" срещу Етър нещата станаха още по-зле.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"