0

И лиан Илиев е смятан за сигурен нов национален селекционер. "Мач Телеграф" обаче научи, че има малък шанс наставникът на Черно море да се откаже в последния момент от назначението си начело на България. Илиан е обяснил на приятели и познати, че няма голямо желание да работи заедно с техническия директор на футболния ни съюз Георги Иванов, който отговаря именно за националния отбор.

Към днешна дата обаче няма никакъв вариант Гонзо да бъде отстранен от тази си длъжност заради Илиан Илиев, а това е предпоставка за евентуален отказ на треньора на Черно море. Шансът за това е малък, но съществува.

Иначе босът Михайлов и Илиан са си стиснали ръцете и са се разбрали назначението да бъде официализирано на 1 ноември. Тогава новият наставник ще бъде представен на специална пресконференция.

Припомняме, че идеята е той да остане треньор и на Черно море.

Мъри категорично е отказал поканата

Станимир Стоилов категорично е отказал поканата да стане национален селекционер, научи "Мач Телеграф".

Мъри обяснил на Михайлов, че на този етап иска да работи в чужбина. Припомняме, че той е пред договор с кипърския АПОЕЛ, но назначението се бави, защото клубът от острова на Афродита се опитва да освободи елегантно настоящия си наставник Рикардо Са Пинто, без да му плаща солидно обезщетение за това. Португалецът беше наказан за 4 месеца, а сега асистентът му води отбора и записва победа след победа.