0

В изключителна корида Хебър и Крумовград не се победиха, завършвайки логично 0:0. Не това беше интересното в този мач, а броят на нарушенията. Той беше общо 43 – 16 на 27. Реферът Никола Попов гарнира това със 7 жълти и един червен като, получен от Джунейт Али в 81-ата минута.

В 16-ата минута след центриране в наказателното поле на Хебър, Александър Колев бе изпуснат и стреля с глава, но неточно в аут. Първият точен удар бе в 56-ата минута, когато Джунейт Али стреля от въздуха, от разстояние, но право в ръцете на вратаря Матвей Игонен. Няколко секунди по-късно Алекс Колев комбинира със Серкан Юсеин, който стреля, но Игонен отново се намеси и спаси. 

Алекс Колев пусна много добър извеждащ пас към Диего Рапосо, който бе сам срещу Матвей Игонен, но се забави със завършващия удар и в крайна сметка футболистът на Крумовград пропусна отлична възможност да вкара гол.  Крумовград направи невероятен пропуск в 69-ата минута. Вячеслав Велев центрира в наказателното поле на Хебър, където Алекс Колев засече топката, но след удара му тя срещна левия страничен стълб на вратата на Матвей Игонен. След това топката попадна в Джунейт Али, който от два метра на празна врата прати топката високо над напречната греда в аут. 

Крумовград остана с човек по-малко в 81-ата минута, когато Джунейт Али бе изгонен от Никола Попов с втори жълт картон. Али получи втория жълт картон за нарушение срещу Николас Пенев, след като Попов прецени, че защитникът на Крумовград е уцелил в лицето нападателя на Хебър. 

Първият неточен удар на Хебър в мача бе в 82-ата минута, когато Богомил Божуркин отправи много неточен удар по посока на вратата на Янко Георгиев. Две минути по-късно Николас Пенев направи много добър пробив по десния фланг, преодоля Даниел Миланович, след което се опита да намери Георги Николов, но Вячеслав Велев с решаваща намеса успя да избие топката. 

Първата възможност в мача пред Георги Николов се откри в 89-ата минута. Николас Пенев центрира в наказателното поле на Крумовград, където Николов бе изпуснат и стреля с глава отблизо, но неточно встрани от левия страничен стълб на вратата на Янко Георгиев. Във втората минута на добавеното време на мача Георги Николов отправи нов неточен удар в аут, като по този начин двата тима взеха по една точка и потвърдиха, че се намират в слаба форма.