0

Т реньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров призна заслужената победа на Лудогорец с „този уникален гол на Шоу“.

"Все малко не ни достигна, но се оказа много в края на мача. Като футболно представяне съм по-доволен от първото полувреме, когато наистина имахме положения. Бяхме близо до това, което си представям да играе отборът“, изтъкна Херо.

С два красиви гола Лудогорец обърна 2:1 Спартак и е на полуфинал за Купата (ГАЛЕРИЯ)
Лудогорец Спартак Варна Купа на България Лудогорец Спартак Варна Купа на България Лудогорец Спартак Варна Купа на България
89

„През втората част бяхме по-сигурни в защита, но тогава падна този уникален гол на Шоу. Честитя победата на Лудогорец, която бе заслужена", коментира спортсменски бургазлията.

„Наложи се да променя формацията и да играем с петима защитници след десетата-петнадесетата минута на второто полувреме. 

Идеята бе да уплътним защитата и видяхте, че съперникът нямаше положения, ако изключим уникалния гол", смята Димитров.

"Индивидуалните грешки вече ни стават рецидив. Допуснахме ги и срещу Арда, и срещу Локомотив (София) и това ни коства точки. 

Липсваха ни петима души, които не можеха да играят поради различни причини. Дано да са в отбора за мача с Берое. В него нямаме друга алтернатива, освен да търсим победата. Както и във всеки друг мач до края", завърши Димитър Димитров.