0

Ч ерно море прави изключително силен старт на сезона, като към днешна дата заема второ място в класирането, с една точка зад Локомотив Пловдив. Двата тима изиграха впечатляващ мач преди паузата, завършил 2:2, като „моряците“ със сигурност могат да съжаляват за това, че не победиха 9 футболисти на „смърфовете“. Сега обаче на Черно море предстои нов тежък тест – гостуване в неделя на Левски.

Този мач винаги е бил по-специален за някогашния любимец на публиката на "сините", точно поради тази причина специалистът даде интервю за читателите на „Мач Телеграф“.

- Здравейте, г-н Илиев. Готвите ли се вече за мача с Левски, който е в неделя?

- Да, от понеделник се готвим за мача с Левски.

- Преди паузата Черно море записа зрелищно равенство 2:2 с настоящия лидера Локомотив Пловдив. Как ще коментирате този мач?

- Стана хубав мач с Локо Пд. Играхме почти перфектно до първия им гол, после имахме разколебаване. След което отново наложихме нашия стил и накрая можехме да спечелим. Обективният фактор, че не победихме беше вратарят на Локо Пд, а субективният, че не можем да си оползотворяваме положенията. А те не бяха малко.

- Все пак трябва да отбележим, че Черно море и Локомотив Пловдив са единствените отбори без загуба до момента. На какво смятате, че се дължи това силно представяне на вашия тим? 

- Ние не обръщаме внимание на тези серии, а на представянето на отбора на терена. Ако играем добре, естествено, че се получават положителни резултати.

Какво каза Илиан за шампионските амбиции на Черно море, за силните страни на Левски и за националния ни отбор – вижте цялото интервю в „Мач Телеграф“