0

Ц СКА спечели заслужено срещу Ботев Пловдив, но играта на "червените" не бе перфектна, заяви старши треньорът Саша Илич след успеха с 3:1 на "Армията".

"Честитя на футболистите за победата и благодаря на феновете за подкрепата. Трябва да кажа обаче, че имаше моменти, които не ми харесаха. Ще опитаме да ги оправим в тренировките", заяви той в интервю за Диема Спорт.

"При резултат 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно и това бързо бе наказано. През второто полувреме обаче реагирахме добре и спечелихме напълно заслужено. Разликата е, че при 3:1 вече контролирахме мача. При 2:0 футболистите по-скоро се забавляваха и не контролираха топката. 

Бяхме първи и есента, няма да дадем лесно първото място. Спираме да мислим за тази победа и гледаме към следващия мач", допълни Илич. 

Колегата му в Ботев Пловдив Бруно Балтазар остана доволен от играта на отбора си въпреки загубата. 

"Изиграхме добро първо полувреме, но изпуснахме добри ситуации и допуснахме две попадения. Знаехме, че ефективността ще бъде важна, но за съжаление допуснахме попадение твърде рано. Реакцията ни все пак бе добра, бяхме агресивни и вкарахме гол. Опитахме да променим тактиката за второто полувреме, но и то започна лошо за нас. С третия гол всичко се обърка, заяви той. - Има позитиви, но загубихме. Искахме да направим различен резултат за нашите привърженици.

Борехме се до края, показахме качества и създавахме положения. В момента обаче сме притиснати, тъй като позицията ни в класирането не е добра и се нуждаем от точки", допълни Балтазар.