0

“Доволен съм от начина по който проведохме мача днес. Мисля, че контролирахме целия мач. Имахме нещастието да нелеп гол“, каза старши треньорът на ЦСКА Саша Илич след победата с 4:1 над Берое. 

"Нашият отбор не се състои само от титуляри, а от всички 26 футболисти и днес тези, които влезнаха от скамейката дадоха нужната енергия, за да спечелим. Днешният мач е доказателство за това, че отборът на ЦСКА когато губи има нужния характер, за да обърне мача. Когато получиш такъв нелеп гол, играчите трябва да покажат нужната енергия, за да обърнат мача и те го направиха", каза Илич.

„В момента разполагаме с тези футболисти и много трудно може да дойде някой нов. За нас всеки мач е финал, ето днес спечелихме един финал с Берое, идва следващият", посочи още Илич.

Той благодари на фенове за голямата подкрепа в Стара Загора. "Днес те видяха колко е важна тяхната подкрепа за отбора", каза Илич.

Неговият колега в Берое Николай Киров пък изтъкна причината за загубата на своя тим: „Футболът не се играе 60 минути, футболът се играе 90 минути. Вижда се, че в момента, в който трябва да започнем смените в нашия състав, нямаме равностойни състезатели“, каза той. 

Според Киров силно влияние е оказал и първият отбелязан го на съперника. "След него нещата вместо да се подобряват, започнаха да се случват още по-зле. Отдавам и на качествата на състава на ЦСКА“, каза още Киров. 
"Имаме още състезатели, които са в тима, но за днес нямахме готовност, не им бяха издадени работни визи. Те ще подобрят нещата. В този вид, в който сме, трудно можем да бъдем конкуренти на отбори, които са в челото на таблицата“, посочи още старши треньорът на Берое.

"Мачът можеше да протече по много по-различен начин, вместо след отбелязването на нашия гол да добием самочувствие, при нас нещата се случиха в обратния вариант. Имаме трудности около попълването на състава, всичко ще се прави в движение", категоричен е Николай Киров.