0

В ратарят на Берое Иван Караджов смята, че двата ЦСКА – ЦСКА-София и ЦСКА 1948, трябва да се обединят, става ясно от неговото интервю в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“.

За бившия национал въпросът кой от двата „червени“ клуба е истинският „е малко странен“. „Аз играх за ЦСКА 1948, защото от ЦСКА никой не ме  потърси. И преди съм казвал, че за мен тази ситуация е странна и нещата трябва да се оправят и да има един отбор ЦСКА. Колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре ще бъде за всички и феновете ще се обединят“, е мнението на Караджов, на когото предстои да се изправи отново срещу първия си клуб в елита – ЦСКА.

„Ще се получи здрав мач със сигурност. Лесен сблъсък на „Армията“ няма. Излизаме да се надиграваме с тях и който е по-добър да победи. На техен терен се играе трудно“, отбелязва вратарят.

Караджов определено не мисли за треньорска кариера след като приключи с активния футбол. „Не, ако не ми се налага, това не е нещото, което искам. Имам си някои идеи и, живот и здраве, ще ги гоня. Далеч са от футбола, не виждам смисъл. Така както върви българския футбол не виждам никакъв смисъл. В България до 25 години си млад, след 25 вече си стар. Така гледаме на нещата, та за мен годините нямат значение - или го можеш, или не. Има много примери в чужбина, където хора на 37-38 играят на високо ниво. Въпросът е да има смисъл от това нещо. Стига да изпитвам удоволствие от играта ще продължавам“, пожелава си роденият в Кресна Караджов.

Как вижда борбата за титлата в Първа лига, а също и радикалната промяна, която вратарят предлага за футбола ни – вижте в интервюто му в днешния в. „Мач Телеграф“.