0

С тарши треньорът на Славия Иван Колев заяви след победата с 1:0 срещу Арда, че серията без победа е тежала на „белите“.

"Поздравявам футболистите и щаба ни за раздаването и всеотдайната игра и за отличната организация, която опитаха да спазят. Имаше два фактора, които влияеха на мача днес. От една страна дългата негативна серия и от друга - добрият отбор в добра форма. Успяхме на моменти да надиграем противника. Надявах се футболистите да превъзмогнат неприятната серия от мачове“, коментира Колев.

“Играчите тренират сериозно и влагат мисъл в това, което вършат. Серията до момента им тежеше. По-важното е, че те забравиха тези проблеми и си изпълниха задачите си перфектно. 

След контузията Светослав Вуцов все още не е готов и решихме да не рискуваме с неговото включване отново”, добави той.

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев бе много разочарован след поражението: 

„Нямаше за какво позитивно да се хванем в този мач. Може би това ни е най-слабият мач от началото на сезона. Бяхме плахи и вяли, не създадохме нищо в креативен мач. Не мога да си го обясня – след 5 поредни победи трябваше да дойдем със самочувствие и да правим това, което правихме през седмицата, но не се получи“, заяви младият наставник след мача на стадион „Александър Шаламанов“.