0

З вездата на ЦСКА Жорди Кайседо се закани отново да накаже "сините", както го стори през есента при победата с 2:1. "Трябва да се подготвим за голямото дерби както за публиката, така и за нас. Надявам се в неделя също да отбележа гол. Зная, че Левски се подсили с доста добри футболисти, но ще имаме достатъчно време да ги разучим и в неделя излизаме за трите точки. Имаме по-голяма увереност. Всички се борим на терена, което доведе и до добрите резултати след грешката в първия кръг от пролетния полусезон", обяви той в "Домът на футбола" по Диема. В същото време пък в Арженита за пореден път завъртяха дъвката, че Ривър Плейт следи за него.

"В неделя аз и момчетата ще оставим сърцето и душата си на терена, за да спечелим трите точки", допълни той.  Ускоряване на разговорите с Министерството на младежта и спорта за окончателното решаване въпроса със спортните комплекси и стадион "Българска армия". Такова решение е било взето на днешното общо събрание на обединени спортни клубове ЦСКА.

“Армейци, днес на стадион "Българска армия" бе проведено поредното общо събрание на ОСК ЦСКА. На него бяха обсъдени събитията у нас и ескалиращото напрежение в Украйна. Приеха се и някои промени в устава на сдружението, касаещи адаптирането му с последните промени в ЗФВС, а също така бе взето  решение за ускоряване разговорите с ММС за окончателното решаване въпроса със спортните комплекси и стадиона на ЦСКА.

УС и клубовете на ОСК ЦСКА поздравяват червените привърженици с Баба Марта и им пожелават здраве, късмет, успехи и още много купи и медали”, написаха от ЦСКА.