0

А ктьорът и голям фен на Левски - Камен Воденичаров, сподели пред в. „Мач Телеграф“ как е видял този сезон. Той не скри и своите предпочитания за нов треньор. 

„Радвам се, че Левски ще играе в Европа. Не съм се съмнявал, че това ще се случи. Хубаво е, че сега ще се опитаме да играем в Лига на конференциите. Това е един много симпатичен турнири, въпреки че е най-малкият.

Финалът между Фиорентина и Уест Хем беше много хубав. Европа е мястото на Левски. Хубаво е да играеш на всяко ниво. Колкото до сезонът, мисля че ако бяхме взели повече точки в онези 11 мача, които нямахме победа, можехме да се борим и за нещо повече. В крайна сметка - трябва да сме доволни от това, което се случва, защото изживяхме, а и продължаваме да изживяваме много трудности.

Трябва да се радваме на момчетата, дори и да не сме на първото място. Това е процес и трябва да се надяваме, че занапред ще се случи“, започна той. „Аз се радвам на Елин Топузаков и това, което той успя да постигне. Той пое Левски в много тежък момент, когато беше много ветровито. Онзи момент трябваше да се спести на левскарската общност, според мен.“

Какво още каза Камен Воденичаров четете в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“