0

Т ежки, но добре познати и отстранявани съперници, чакат Лудогорец в Шампионската лига, ако бъде прескочен Шамрок Роувърс от Република Ирландия. Жребият за трети квалификационен кръг ще бъде теглен на 18 юли, понеделник, от 13,00 часа.

Шампионите са при непоставените, а срещу тях са: Динамо Загреб, Цървена звезда, Виктория Пилзен, Карабах и Малмьо. "Сега ще мислим как да се подобрим. Трябва да бъдем малко по-добре в дефанзивен план, сега след мача е трудно да кажа нещо за мача, но трябва да се подобряваме. Бях готов за този мач на 100%, не мога да кажа за другите, знаем, че това е Шампионска лига. Ние играем само срещу шампиони. Някои могат да кажат, че сме играли лошо, но сме положително настроени", обяви защитникът Игор Пластун след победата с 1:0 над Сутиеска в Подгорица.

"Не съм доволен от първото полувреме, но съм много доволен от начина, по който излязохме през второто. Мисля, че сме по-добрият отбор. Те се опитаха да ни изненадат в началото. Най-важното е, че ние отговорихме.Второто полувреме играхме много по-добре. Ние променихме подхода си към двубоя. Не съм доволен от начина, по който се представихме през първата част“, обяви треньорът Анте Шимунджа.

„Знаем, че може да играем на най-високо ниво. Трябва да бъдем готови за битка за всяка една топка. Трябва да даваме най-доброто от себе си, за да продължаваме напред“, каза още той..