0

Г решките в играта и твърде бързото губене на топката бяха причината Левски да загуби два гола преднина и да завърши наравно 2:2 срещу Локомотив София в мач от 18-ия кръг на българската футболна efbet Лига, заяви старши треньорът на "сините" Николай Костов.

"Теренът ни затрудни максимално и го очаквахме. Не можехме да наложим стила ни, имаше много лоши взаимодействия, но поведохме с 2:0. Не спечелихме решен мач. Трябваше да грешим по-малко и да играем по-опростено", каза той за „Диема Спорт“.

"Трудно играем без основни играчи, това е видимо. Очаквах повече от тези, които вземаха по-малко участие в другите мачове. Нямаме добър баланс и губехме топката прекалено бързо в атака. Нямаше добра организация и в контрапресата, а когато си помислихме, че всичко е окей, загубихме ценни точки.

Имаше хубави неща и не мога да бъда краен. Не искам и да подценявам Локомотив, който без основните ни играчи е трудно преодолим. Този момент в края на мача обаче бе спорен и го казвам, защото това става тенденция срещу Левски. Спорна дузпа, която трябваше да бъде разгледана от ВАР.

Трябва да излезем от кризата, тъй като имаме добър отбор и добри футболисти. Липсват ни обаче основните играчи и най-вече Уелтън. Без него губим топката по-бързо. Видяхте, че Краев отбеляза много хубав гол, а нямаше емоция, сякаш е на тренировка голът", завърши Николай Костов.