0

Т реньорът на Локомотив София Красимир Балъков бе разочарован от пропуснатата победа срещу вече изпадналия от елита тим на Етър. 

"През първото полувреме напрежението в отбора оказа влияние. Предупредих момчетата, но за съжаление не ме разбраха какво искам да им кажа.

Първите 20 минути не присъствахме на терена. Като ни вкараха гол, едва след това започнахме да играем, но като изпуснеш питомното, върви да гониш дивото.

Трябва да сме концентрирани 90 минути. В борбата за оставане никой не прощава. Трябва да си вземем поуките. Но все пак една точка си е една точка.

Имахме ситуации, от които можеше да вкараме. Етър се затвори, вкарах втори централен нападател второто полувреме.

Съдията в последните минути направи мача доста емоционален. Попитах го защо даде жълт картон на Франса за симулация и той не можа да ми каже", каза Красимир Балъков.

Старши треньорът на Етър Светослав Петров заяви, че вече подготвя отбор за следващия сезон, през който "виолетовите" ще играят във Втора лига. 

"Дежа вю за пореден кръг за нас. Играхме много добре през първото полувреме и през първите 15 на второто допускаме гол. Говорихме на полувремето, знаехме, че Франса ще влезе и Локомотив ще опита да изостри играта, но явно е до можене.

Играхме добре през първото полувреме, имахме ситуации да отбележим още един гол. 

Не мисля, че сме играли слабо и в предишните мачове, но анализите ще ги правим в края на сезона.

Пускаме млади момчета, имаме начертан план за следващия сезон и се надявам да сглобим боеспособен отбор за Втора лига за догодина", каза Светослав Петров.