0

Д окогато свят светува! Така явно ще продължи вътрешната война между най-могъщата фракция в агитката на Левски - „София Запад“ и остатъците от опонентите им „Ултрас Левски“. Последните са обвинени във фенските форуми, че виновни за мелето в Сектор А, след като стартирали обстрелването с ракети със Сектор Г. Твърди се, че в мелето има няколко души с разбити глави, а един от тях е и със счупена скула, пише днес в. "Мач Телеграф".

„Това ли са хората, които ще спасяват Левски!“, коментираха гневни запалянковци, които са били свидетели на бруталната атака. „Повече няма да стъпя на стадиона, докато тези са там“, категорични са десетки. „Ултрас Левски“ отдавна не стъпват на домакинските мачове на тима и се появяват само на дербитата с ЦСКА. Връх на враждата им в миналото бе бой пред Сектор А преди двубой с „червените“ и такъв в сектора за гости при гостуване на Ботев Пд.

Иначе полицията разкри и за инциденти на магистрала „Тракия“ край Ихтиман. Привърженик на един от двата отбора е атакувал коли на такива на другия с твърд предмет.