0

Ц СКА поднови тренировки на базата в Панчарево за предстоящото гостуване на втородивизионния Добруджа от първия кръг на купата на България. Двубоят е в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13,30 часа и е фундаментален за „червените”, които се борят да не изпаднат в Първа лига и това е единственият им шанс да осмислят сезона си.

Заниманието в Панчарево включваше различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра. Защитникът Браян Кордоба продължава да е на облекчен режим и няма да е на разположение за Добрич, както и Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач. С тима не се готви още и Густаво Бусато – с комоцио от домакинството с Ботев Враца, и невъзстановеният от вирус Зюмюр Бютучи. Аарон Исека, който бе пометен от вратаря на Левски Матей Маркович безнаказано в пеналтерията във вечното дерби и е с разтегнати връзки.

Утре ЦСКА ще тренира от 10,30 часа в Панчарево, а в 13,15 старши треньорът Александър Томаш ще даде традиционната си пресконференция в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. После „армейците” тръгват за Добрич.