0

С тадион „Българска армия“ ще приеме последния мач в си този вид след няколко дни срещу Лудогорец. Този двубой със сигурност ще е по-специален за домакина на ЦСКА Добрин Димов, известен като Бай Добри. Наистина легендарна фигура.

„Започнах през 1980-та година в юношеския отбор на ЦСКА. Складът ни бе на стадион „Септември“ Още на 7-годишна възраст един мой братовчед ме доведе на стадиона и оттогава съм фен на ЦСКА. Не ми беше минавало през ума, че толкова време ще работя на едно място, но така се случи“, сподели той в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт. 

„Много мачове има, големи, като двубоя с Ливърпул или Байерн Мюнхен, Милан, Ювентус. Преди години беше пълен стадионът всеки мач. Още от дете ме запалиха“, допълни той.

„Няма отбор, който само да печели. Има мачове, от които имаме горчилки. Стадионът не е втори, а първи мой дом. Моето време минаваше повече тук. Идвам пръв, последен си тръгвам, така е при мен“, продължи Димов.

„Винаги ще е към доброто, един нов стадион ще допринесе ново самочувствие. Нямам представа как да се разделя с този стадион, много ще ми бъде тежко. Тази публика още от дете ме запали, тя е всичко за нас, тя ни спаси. Щяха да ни унищожат, но публиката ни спаси“, каза още Бай Добри.

„Много хора ме уважават, аз до ден днешен нямам спречка с футболист, всички са ми любими. Най ми е тежко, когато един футболист напуска ЦСКА. Запознавам ги със съблекалните, екипировката и процедурите“, завърши той.