0

Л евски е близо до четвърто ново попълнение, пише в днешния си брой в.„Мач Телеграф“. Става въпрос за халф, който ще бъде с по-атакуващи функции. Той ще бъде алтернатива на Асими Фадига. Очаква се въпросният футболист да мине по схемата „Хоакин Фернандес“. Първо ще мине медицински тестове в София, а след това ще подпише официално с Левски в Турция, където все още е Даниел Боримиров. Засега от „Герена“ не искат да разкрият повече подробности, за да може сделката да мине без проблеми. „Сините“ се подсилиха досега с Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес. Водят се и преговори с десен бек.

Иначе на този етап е почти на 100% сигурно, че Хосе Кордоба ще остане в Левски поне до лятото. Той има договор с клуба до края на сезон 2024/25. Сега обаче не му било толкова до трансфер заради детето. Както е известно, Хосе стана татко у нас в края на есента. Макар и да не разкри много подробности около този факт. От началото на годината той бе спряган за трансфер в Бешикташ, а после и в Айнтрахт. След това се твърдеше, че за него напират Панатинайкос и Олимпиакос. На „Герена“ обаче така и не дойде оферта за него от тези отбори. А негово пътуване до Атина се оказа, че е било свързано именно с детето. У нас няма посолство на Панама и затова Хосе е трябвало да пътува до Гърция, за да регистрира наследника си. 

В последните дни на пазара в Западна Европа се появиха и слухове, че за Кордоба се борят Ланс и Хамбургер. Защитникът обаче така и не се озова в нито един от двата тима.