0

Н а „Герена“ са готови да прибегнат до крайни мерки, ако други клубове продължават да мътят главата на техни играчи, пише днес в. "Мач Телеграф". 

Както е известно, от доста време насам се мълви, че ситуацията с играчите, чийто договори изтичат не е толкова добра, както им се иска на шефовете на Левски. В момента има трима титуляри, които не могат да намерят общ език с управата. Става въпрос за Жереми Петрис, Андриан Краев и Кристиан Димитров. Първият твърдо отказва да поднови със „сините“. Смята се, че той е получил доста по-добро предложение от друг роден отбор.

Спрягат се имената на ЦСКА и ЦСКА 1948. В последно време и Краев се дърпа, след като преди това се смяташе, че е приел офертата, която му е била предоставена от Даниел Боримиров. Запознати твърдят, че и там ситуацията прилича на тази на Петрис.

„Искам да направя апел към водещи наши клубове да не влизат в нерегламентирани контакти с наши футболисти. Ние няма да го позволим и ще се обърнем към компетентните органи. Те си го знаят кои са клубовете“, обяви вчера Борислав Георгиев.

Феновете едва ли ще останат доволни, ако някой от тримата подпише с друг роден клуб. Те трудно преглътнаха решението на Ноа Сонко Сундберг да премине в Лудогорец.

Иначе от „Герена“ са категорични, че до този момент там не е постъпвала оферта за нито един играч, която да си заслужава. Краев и Кордоба бяха най-спряганите имена за трансфер през лятото. Твърдеше се, че интерес към тях има от Унгария. Той обаче не се потвърди. Иначе око на Кордоба са хвърлили и от Айнтрахт. „Орлите“ ще следят изявите му през есента под лупа.