0

О т Левски обявиха поредния празник за привържениците си преди домакинския мач от 10-ия кръг на efbet Лига с Етър, който ще се играе в събота.

"Левскари, отново е време за шоу на „Герена“. В събота вечер от 20:00 часа Левски посреща Етър, а преди това ви очакваме за поредната „Синя фиеста“.

Както винаги, за автографи и снимки ще бъде на разположение един ваш любимец в официалния магазин в „Сектор „А“ от 18:30 до 19:30 часа. Този път обаче ще запазим името му в тайна. Всеки от вас може да гласува с предположение под поста, след което един от позналите ще получи специален подарък.

Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.

Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов.

Клубният магазин ще работи за вас. "Синя фиеста" е за всички левскари! Елате да загреем заедно за мача!", споделиха 26-кратните шампиони.