0

Б ившият нападател на Ботев Пд и някогашен любимец на бултрасите Борислав Димитров коментира за „Мач Телеграф“ селекцията в клуба, като заяви, че се надява тя сериозно да вдигне класата на тима.

„Като имена селекцията е обещаваща и заявката, която се дава с нея е сериозна. С други думи новите играчи вдигат много летвата на очакванията. Дано на Керкез да му стигне времето до началото на сезона този сериозно обновен отбор да се стикова и да се изградят взаимовръзките между отделни звена, а и колективът в състава да е добър. Най-важното от всичко е как ще започне в сезона.

Моля и се и се надявам отборът да тръгне добре и в Европа и в първите мачове в България. Ако това се случи, после само от инерцията доброто представяне ще продължи. Тръгнат ли обаче лошо – с ранно приключване в Европа и загуби в дербитата във вътрешното първенство е възможно пак да настане голямо напрежение. Аз, разбира се, се надявам това да не се случи и пожелавам на Ботев успех“, започна пред нас Боби Димитров, а след това каза няколко думи конкретно за най-гръмкото име в селекцията – Антъни Уджа, както и за две от българските попълнения – Николай Илиев и Андрей Йорданов. 

Какво каза за тях Борислав Димитров четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"