0

Б ившият играч на ЦСКА Патрик Витанов сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от резултатите и играта на тима до този момент. Той заяви, че  според него треньорът Нестор Ел Маестро не е точният човек за клуба и отсече, че Майкъл Естрада е най-голямата загадка с състава на „червените“. 

„Едва ли има някой, който да е очарован от играта на тима. Някои от играчите ни са играли само в Южна Америка и са по-технични. Ще трябва време на новите попълнения, за да се стиковат. Аз съм за да играят повече наши момчета, българчета. Видяхме, че грешките идват от чужденците. Не може да си защитник два метра висок и топката да ти минава над главата. Визирам Мено Кох. Това е несериозно. Някои играчи наистина разочароват. Шагоян има страхотни качества, но може би има някакъв психологически проблем. Това, че бихме Берое е хубаво, защото отборът ще върви нагоре. Имаше нужда от този успех преди паузата. Шампионатът тепърва започва. Претенденти за титлата ще бъдат и тази година Лудогорец, ЦСКА и Левски. След евротурнирите очаквам отстъпление и от „сините“. Хвърлиха се и играха, колкото можаха“, започна той.

„Ел Маестро има поглед върху новите попълнения. Ние страдаме от факта, че изпускаме много положения. Нямаме човек в средата, който да поеме отговорността. Единствено Тобиас Хайнц, който е класа над другите. Тази пауза мисля, че дойде навреме за Нестор Ел Маестро. Той имаше претенции към физическото състояние и вероятно с основание. Знаем му възможностите и капацитета. Аз мисля, че той не е точният човек за ЦСКА, но в крайна сметка си има ръководители“, завърши той. 

Четете цялото мнение в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"