0

С тарши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, отново коментира по странен начин мача, в който неговият тим загуби от Ботев Враца с 2:3. Вместо за изявите на своите Ел Голеадор говори за топлото и слънчево време.
„Дойде пролетта, после лятото, есента, зимата, Нова година и така. Температурите се покачват, идва време да слагаме летните гуми“, беше краткият и лаконичен коментар на Пенев след двубоя.

Неговият колега в Ботев Враца – Христо Янев, бе категоричен, че за тима му всяка точка е важна. Врачани са едва с пет победи от началото на сезона и заемат предпоследното място в класирането след 26 мача.

"Много важна победа, защото сме притиснати в неудобна позиция. Всяка точка, която прибавяме към актива ни, ще бъде важна", заяви Янев за Диема Спорт.

"В някои моменти играхме със самочувствие, създадохме положения и имахме шанс да вкараме. В предните мачове това не се случваше. Вижда се, че има напрежение в отбора, но се надявам да продължим да вървим по пътя към спасяването. Знам, че няма да бъде лесно", допълни Янев.