0

Л егендата на Ботев Пд Марин Бакалов сподели пред „Мач Телеграф“, че спечелването на Купата на България ще донесе нужното спокойствие на отбора, за да надгради. Той е на мнение, че Душан Керкез правилно ще продължи да води тима и го похвали за свършената работа. 

„Много съм щастлив, че Ботев Пд успя да триумфира с Купата на България. Отборът завършва по подобаващ начин една добра година. През този сезон се завърна на стадион „Христо Ботев“, а сега ще играе и в Лига Европа. Мисля, че няма от какво да сме недоволни. Разликата между успеха и неуспеха е много малка. Бяхме на крачка от това да успеем или да не успеем. Радващо е, че сезонът завършва с трофей и мачове в евротурнирите.

Удовлетворени са феновете, футболистите, треньорите, президента и всички останали в клуба. Не мога да кажа дали това е най-успешната година през този век за отбора. През 2017-та година също триумфирахме с Купата. Чисто организационно може би да. Представянето на момчетата беше впечатляващо. Върнахме се и у дома. Този трофей ще даде спокойствие на всички, за да работят по нормален начин. Всички ще си имат взаимно доверие и остана само да се надгражда от този момент нататък в една нормална обстановка. Има всички предпоставки това да се случи“, заяви Бакалов. 

Какво още каза Марин Бакалов четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"