0

Е два ли до края на сезона ще видим по-слабо вратарско представяне от това на Симон Слуга срещу Локо Пд. „Орлите“ водеха с 1:0, натискаха за второ попадение и изглеждаше така, сякаш мачът е изцяло под техен контрол. И така в 85-ата минута на сцената излезе Симон Слуга. През първата част хърватският вратар направи една такава голяма вересия, от която обаче Евандро не успя да се възползва. Но младият Петър Андреев успя да го направи през втората част и да укрепи още повече вярата на „черно-бялата“ част на Пловдив в първа титла от 20 години.

Далеч сме от мисълта да изсипваме цялата вина върху Симон Слуга. Да, той влиза в ролята на Слуга на съперниците, ако се заиграем с неговото име. Но вина за неуспеха на Лудогорец срещу Локо Пд имаше и целият отбор. Защото бяха създадени достатъчно шансове да се затвори срещата, но това по един или друг начин не случи. А когато остават 5-10 минути до края и водиш само с един гол, съществува голяма вероятност да се издъниш.

Попадение в последните секунди може да падне по всякакъв начин – с далечен удар, с разбъркване или след вратарска грешка. Е, случи се последното...

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"