0

С обственикът на Левски Наско Сираков отправи сериозни обвинения към главния съдия на дербито с ЦСКА Валентин Железов. Минути след края на срещата, завършила 0:0, той заяви, че реферът е нарекъл един от играчите на „сините“ палячо.

„За футбол трудно може да се говори. Нашите футболисти проявиха характер. На този терен не можахме да покажем докъде сме стигнали. Беше битка и борба“, коментира срещата Сираков.
„Искам да отбележа, че главният съдия е нарекъл един от нашите играчи Палячо. Става въпрос за Димитър Костадинов. Искам да му кажа на г-н Пластмасов, защото той не е Железов, той е Пластмасов, че единственият палячо днес на терена е той, 23-ият на терена. Най-големият палячо е той“, заяви Сираков за съдията Валентин Железов. 

Вратарят на Левски Николай Михайлов пък обяви след равенството 0:0 срещу ЦСКА, че пред отбора предстои добро бъдеще. Той каза, че „сините“ ще се целят в Купата на България.
„Тежка битка падна поради метеорологичните условия. Хората се бяха постарали в началото да имаме добър терен, но когато заваля, условията станаха много тежки. Имаше някои нервни моменти. Искам да благодаря на феновете за невероятната подкрепа“, сподели Михайлов.

„Имаме доста технични играчи в средата на терена. След заваляването на снега трябваше да сменим концепцията, както при нас, така и при тях.“
„Продължаваме да работим. С нищо не отстъпвахме, дори на моменти стояхме по-добре от тях на терена“, добави той.

„Пред отбора предстои добро бъдеще. Целим се в купата и по-предно класиране“, продължи вратарят на „сините“.

„Срещу Лудогорец дано метеорологичните условия са нормални и по-добрият да победи. Надявам се това да сме ние“, каза още Николай Михайлов.