0

С тарши треньорът на Славия Златомир Загорчич беше доста ядосан от равенството, което неговите футболисти постигнаха срещу Арда на старта на 7-ия кръг. Гостите откриха преди почивката и изпуснаха още положения, преди Иван Минчев да изравни от дузпа за крайното 1:1.

"Това, което показахме днес и през двете полувреме, абсолютно няма как да ме задоволява. Трябва да се радваме на днешната точка. И сега ще искам всеки да си помисли, и го казах в съблекалнята. Не може да излезем по този начин, можеше да е по-голям резултат за Арда преди почивката".

"Надявам се в следващия мач да сме по-сериозни. Единственият мач от началото на първенството, от който не съм доволен, е днешният. Не влязохме по начина, по който искам. Няма агресия и самочувствие, получихме много бързо гол".

"В предишния мач казах при подобни ситуации като днешния гол - една грешка да допуснеш е ок, но после още пет, не е нормално. Тия неща трябва да ги оправим", обясни още Загорчич.

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев пък заяви, че съжалява за пропуснатата победа на неговия тим над Славия. 

"Наистина нашите пропуски в атаката ни костваха победата. Днес можем да съжаляваме страшно много, че не взехме три точки от тази среща, а само една. Създадохме една дузина ситуации и то чисти ситуации, в които донякъде ни попречи липсата на концентрацията, донякъде липсата на късмет, а и майсторство. Трябваше да вкараме втори гол и да затворим мача".

За гола на Арда, реализиран от Станислав Иванов още във 2-ата минута, той коментира: "Разполагаме с добри изпълнители и, когато отнемем топката в противниковата половина, се опитваме да организираме бързи атаки, а ако можем да завършим. В една ситуация успяхме, в други – не. Но няма да се отказваме – ще работим".

А дали има интерес към голмайстора на тима днес, Тунчев отговори така: "За момента няма нищо конкретно за Станислав Иванов. Да, има някакви запитвания от руски отбори, но конкретно няма абсолютно нищо. Напрежението на пейката наистина дойде от това, че не успахме да вкараме втори гол, че Славия успя да ни изравни. Но сега всичко е нормално в съблекалнята и страстите се успокоиха".