0

С тарши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира актуални теми около клуба след загубата с 0:1 от иранския Трактор в контрола. 

Наставникът потвърди, че Дюкенс Назон е пред трансфер в кипърския Пафос и добави, че бюрократични спънки пречат на Фернандо Каранга да се присъедини към отбора. Ел Маестро не скри и амбициите в отбора да бъде привлечен младежкият национал Мартин Стойчев. 

"Никога не е добре да губиш, дори в контрола. Тази загуба е нелогична с оглед шансовете, които имахме, особено през първото полувреме. Допуснахме и нещастен гол.

Докато нападателите ни имаха мощ през първото полувреме, създадоха достатъчно положения. Матиас Фаетон и Майкъл Естрада все още не са в добра кондиция и трябва да се подобряват. 

Хайнц получи контузия в глезена и няма да е на разположение в следващите два-три дни, но не е нещо сериозно.

Доколкото знам, Дюкенс Назон в момента е на медицински прегледи в Кипър. Надявам се Каранга да се появи скоро. Подписахме с него миналата седмица, но знаем от началото, че той има някои проблеми с документите си в Бразилия. Очакваме бюрократичните въпроси да се решат и той да се присъедини в следващите дни. 

Мартин Стойчев скоро може да заиграе за нас. Следим го от известно време и има страхотен потенциал. Смятам, че сме близо до договорката с този играч", заяви Нестор Ел Маестро пред "Диема Спорт".