0

Н аставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е на мнение, че неговият тим не е изиграл най-добрия си мач при равенството с Левски. Треньорът призна, че първата част тимът му не се е справил добре, но през второто се е видяла реакция от „червените“.

„Мога да кажа, че сме разочаровани, защото бяхме в по-добра форма преди мача и генерално смятам, че сме по-добрият отбор. Искахме да спечелим за нашите фенове, разбира се. Когато си пред съперника в таблицата и когато изоставаш в мача, можем да преживеем този мач, тъй като трябва това да се случи“, започна Ел Маестро.

„Типично е по време на дерби да има толкова емоции в срещата. Инициативата се сменя непрестанно от двата отбора. Мисля, че трябваше да изиграем първата част доста по-добре. Имахме разговор на полувремето, който беше много ясен. Реакцията през второто полувреме беше чудесна. Може да съжаляваме, че имахме по-чистите шансове чрез Естрада и Назон, когато двамата не се разбраха и не отбелязахме“, продължи сърбинът с английски паспорт.

„Не беше най-добрият наш мач, но сега ще починем няколко дни и ще продължим усилената работа, както и при последната почивка. В следващата фаза на първенството искаме да спечелим всичките си мачове“, подчерта наставникът на ЦСКА.

„Уелтън е прекрасен играч и никога не можеш да го спреш изцяло, опитахме да дублираме зоната му. Понякога се получаваше, понякога – не. Те също имаха проблеми с нашите офанзивни играчи, това е футболът“.
„Днес не беше нужно да има много мотивация, тъй като говорим за дерби. Трябваше да покажем повече увереност с топката, трябваше да се откриват повече играчи“, завърши Ел Маестро.