0

Н аставникът на Левски Николай Костов разкри сериозен проблем пред "сините". Треньорът на "сините" заяви на пресконференцията след загубата от ЦСКА 1948, че "прословутите договори влияят на настроението в отбора".

Както е известно, част от звездите на Левски са с изтичащи договори през лятото, но на този етап отказват да ги продължат.

"Има неща, които се отразяват. Тези прословути договори влияят на настоението в отбора. Знаете, че за да вървят нещата, е нужно да има добро настроение. Но по този въпрос не мога повече да говоря", сподели Костов.  

"Срещам пълна подкрепа от ръководството на клуба. Работим добре", добави опитният специалист.

След последния съдийски сигнал той обясни:  "В такъв момент каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Мисля, че отборът ни направи един от най-добрите си мачове, тъй като играхме смислено, организирахме добре атаките, но за съжаление не успяхме да реализираме гол. Ситуацията става по-сложна, тъй като нашата публика вече е нетърпелива. Ще видим как можем да излезем от това положение", заяви Костов за Диема Спорт.

"Играхме доста добре в този мач и сигурно звучи налудничаво, но съм доволен. На прага сме да утвърдим стил на игра. Играем добре с топката и създаваме ситуации във всеки мач, но имаме малшанс. Знам, че ще бъда упрекнат (за тези думи), тъй като критиците се увеличават. Така се случи в тези мачове, че не успяваме да вкараме.

Сега е момент да се обединим и трябва да го направим около играта. Левски играе добър футбол, въпросът е как да реализираме усилията ни. Ще превъзмогнем всичко. Въпросът е да се успокоят футболистите и да налагат своите стил и воля. Не сме надиграни от никого и вярвам, че има надежда", допълни специалистът.