0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след успеха с 3:1 срещу Хебър в efbet Лига.

"Доволни сме от победата с оглед, че имаше умора. Смятам, че момчетата се постараха и дадоха всичко от себе си. Даже смея да твърдя, че второто полувреме беше по-добро за нас, въпреки че останахме с човек по-малко", сподели той.

"Днес вкарахме един гол от статично положения, всяка ситуация е важна за нас. Смятам, че имаме добра успеваемост на статични положения, но днес се радвам, че създадохме и много други положения", допълни Панайотов.

След това той говори за състоянието на Даниел Наумов: "Дани вече се чувства добре, почти е готов за игра, няма нищо притеснително и може да се разчита на него".

"Както се казва играем и на двата фронта, гоним си и Купата, и първенството, най-важното е да се възстановим. Със сигурност стана натоварена програмата, предстоят ни още три тежки мача", завърши Николай Панайотов.

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от игровото поведение на своя отбор, но критикува грешките в защита при головете за съперника. Той заяви, че в спортно-технически аспект тимът му се справя добре, но други неща тежат на отбора, които отказа да коментира.

„Играхме много добре, но допуснахме много елементарни грешки при головете на съперника. Създаваме много положения и не вкарваме, а така няма как да излезем крайни победители. Имахме инициативата, направихме много добър мач“.

„Спортно-технически се справяме много добре, тежат ни други неща“, коментира Любо Пенев след двубоя д ЦСКА 1948.