0

О т ЦСКА 1948 обявиха, че ще домакинстват на ЦСКА на стадиона в село Бистрица. Срещата е от 23-ия кръг на Първа лига и в последните десетина дни се разрази разпалена дискусия къде да се проведе това „червено“ дерби.

Третият във временното подреждане желае да домакинства на своето съоръжение край София, докато от Борисовата градина, най-вече заради феновете си, желаеха мачът да е на Националния стадион. СДВР обаче не определи сблъсъка като „рисков“, за да бъде местен на „Васил Левски“.

Сега става ясно, че трите страни, (ЦСКА 1948, СДВР и ЦСКА) са стигнали до решение двубоят да остане на стадион „Витоша“.

Ето какво пишат от ЦСКА 1948:

Отборът на ЦСКА ще домакинства на стадион "Витоша" в Бистрица в двубоя от XXIII кръг на efbet Лига. Това беше потвърдено след среща между ръководството на отбора, представители на СДВР и гостуващия отбор ЦСКА-София. Полицията поема опазването на обществения ред в района по време на мача в неделя, 12 март.

„Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството на ЦСКА гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво", заяви изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов.

По време на срещата между трите страни беше определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора гост. Пропуските за гостуващия отбор ще бъдат предадени на ЦСКА-София.

"Важно уточнение е, че в деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават", обръщат внимание домакините.