0

Д иректорът в Локомотив Пловдив Павел Колев отговори на Венци Стефанов. Както е известно, шефът на Славия каза за Колев следното: "Павел Колев да каже и да докаже. От много години е във футбола. "Ще ти купя колело, ама утре", нали знаеш лафа. Петър Иванов, Венци Стефанов...да каже имена. Не може само така. Знаеш ли колко е трудно? Да застанеш пред отбора, да кажеш първото да допуснат 3 гола, второто да допуснат 2. Това няма как да стане". "Новото ръководство начело на българския футбол, което няма да е с Бербатов начело, защото аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев. Новото ръководство ще търси сметка и на такива като Павел Колев. Той е известен с това, че е апетитен и че написа една книга за Илиана Раева", добави Стефанов.  Венци намекна, че Павел Колев е извършвал нередности около Европейското първенство за юноши до 17 години през 2015. По онова време той е заместник-изпълнителен директор БФC..

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома по това време, простено да му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от "Панчатантра" (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек", написа Колев във "Фейсбук"