0

Т реньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана много доволен от победата на тима си над Левски в дербито.

"Мачът беше изпълнен с повече единоборства, футболът отстъпи. Залогът беше много голям, но се получи дерби. Изпълнихме задачата си да вкараме гол. Играхме безгрешно в защита, след като в предишните мачове загубихме точки заради грешки. Трите точки бяха изключително важни за отбора, доволен съм. Сега трябва да възстановим футболистите, след четири дни имаме нов мач", каза Петев.

"Левски контролираше повече топката в средната зона, но в последните 20 метра нямаха чисто положение", убеден е треньорът.

"За всеки един мач се опитваме да подхождаме максимално професионално, но дербитата с Левски и ЦСКА са по-специални", добави специалистът.

"Има повторения, които могат да се върнат. Има хора, които взимат решения за съдиите. Дерби е, всичко може да се случи. Емоциите бяха в повече, но е нормално - в цял свят е така", каза още треньорът на "орлите" относно многото спорни ситуации.
"Естествено, Левски играе добър футбол и е претендент за първото място. Имат добри играчи, има изключително много мачове до края, борбата ще е тежка", завърши Ивайло Петев.